Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 17-12-2015 09:33:21
Winkels & Webshops

Hoe herken ik echte John Miller overhemd

Ik heb via marktplaats een nieuw john miller overhemd gekocht, dacht ik. op het overhemd staat weliswaar het john miller logo maar in schuingedrukte letters en dat was niet te zien op het fotootje bij de advertentie, terwijl het 'echte' john miller logo rechtgedrukte letters heeft.
op de verpakking staat behalve de prijs in euro's ook de prijs in h.fl. ik heb gemaild naar de verkoopster dat ik denk dat het een echte nepperd is, de euro al in 2002 is ingevoerd en dat  het overhemd misschien wel nieuw in de verpakking zit maar dan toch wel minstens 14 jaar oud is met de vraag of het wel een echt jm overhemd is. zij zegt de partij al enige jaren geleden gekocht te hebben en dat alles wat ze verkoopt zonder enige twijfel het echte merk is. ik mag het overhemd terugsturen en krijg dan mijn geld terug. weet iemand hoe het john miller logo er jaren geleden uitzag. graag jullie reactie