Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
denotto - 05-03-2016 14:35:25
Geldzaken & Recht

Foto ongevraagd op facebook

Afgelopen week stond in ons winkelcentrum de politie flyers uit te delen over zakkenrollen en burgerwacht. er is toen een foto gemaakt die op de website van de politie is gezet, welliswaar met de gezichten afgeschermd. na veel aandringen (per telefoon) is de foto verwijderd.
tot mijn stomme verbazing stond dezelfde foto zonder gezichtsafdekking de volgende dag op de website van een plaatselijk nieuwsgaring. ik heb hen ook verzocht die er af te halen. na een vervelende woordenwisseling (via pb's) kan ik de foto idd niet meer vinden.
mijn eigen fb-pagina is afgescherm voor vreemden, alleen mijn vrienden kunnen meekijken.
daar komt bij dat deze mensen mij een zeur vonden en of ik wat te verbergen had....een zeer onbeschofte stelling. en als ik nu een bn'er was hadden ze hem er gelijk afgehaald.
ik heb de "baas" van hen aangeschreven, maar tot nog toe geen antwoord gekregen.
ik ben boos....
mag dit allemaal maar ?