Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 15-03-2016 16:20:33
Winkels & Webshops

Had de MediaMarkt contant moeten terugbetalen i.p.v. cadeaubonnen?

voor €349 een koffieautomaat gekocht bij de webwinkel van de mm. deze gekocht in de winkel zelf, want wij hadden voor €125 vvv bonnen, die je niet kunt gebruiken in de webshop. bedrijfsleider mm was daarbij zeer behulpzaam en ruilde de vvv bonnen om voor mm bonnen. het restant hebben we gepind, de bestelling is in de winkel afgehandeld.
achteraf konden wij alsnog gebruik maken van de btw kortings actie. maar i.p.v. het verschil terugbetaald te krijgen kregen we een creditnota van € 349, de oorspronkelijk betaalde prijs en hebben we €301, de nieuwe prijs opnieuw moeten betalen. medewerker heeft op de creditnota geschreven: fictief retour i.v.m. btw actie
enkele dagen later kregen we mail van mm dat we 3 cadeaubonnen zouden ontvangen voor geretourneerde producten. we hebben nimmer iets teruggestuurd. ik heb navraag gedaan in de winkel en na tussenkomst van de bedrijfsleider zouden ze de cadeaubonnen leegtrekken en ik mijn geld krijgen. dit is ook genoteerd op een mail die ik bij mij had. uiteindelijk heeft het enkele telefoontjes en 6 weken geduurd alvorens ik de cadeaubonnen ontving.
toen ik deze wilde omwisselen kreeg ik alsnog cadeaubonnen  t.w.v.  €125 en €224 contant. hoewel ik voor de btw korting kwam heb ik uiteindelijk €301+125= €426 betaald. door de mm bonnen ben ik gedwongen deze in de  winkel deze te besteden.


is deze handelswijze correct en had men mij tevens de korting moeten geven over het oorspronkelijk betaalde bedrag en niet zoals nu gebeurd is over het nieuwere hogere bedrag van €367? dit scheelt mij ongeveer € 20 korting. zij stellen dat ik het apparaat geretourneerd heb en toen opnieuw heb aangeschaft voor de dan geldende prijs.