Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holiday
holiday - 03-05-2016 14:35:21
Geldzaken & Recht

Bekeurings afhandelaar.

op internet staan een paar bedrijfjes waar je een bekeuring naar toe kan sturen en zij zullen dan een bezwaarbrief indienen om te proberen deze bekeuring nietig te laten verklaren.

zo ben ik bij meerts roermond terecht gekomen die ik een aantal zaken heb toegestuurd.
op geeneen van deze zaken heb ik bericht terug ontvangen hoe het gegaan is en wat de uitspraak was.
omdat er een zaak bij zat waarmee ik in beroep had willen gaan, ben ik maar eens gaan bellen naar meerts met de vraag hoe het daar mee stond.
meerts beweerde dat hij van alle zaken bericht had gestuurd, echter heb ik ze nooit ontvangen en hij wou ze ook niet opnieuw opsturen.
resultaat was dat ik niet meer in beroep kon gaan omdat de termijn al lang verstreken was.

via internet heb ik inmiddels vernomen dat voor elke zaak die aanhangig gemaakt wordt, een proceskostenvergoeding aangevraagd kan worden ter hoogte van circa  eu 350,00.
meerts schijnt hier meestal via tussenpersonen gretig gebruik van te maken en op deze manier een aardig eurocentje bij te verdienen.
zie het artikel, http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/raads-en-statenlid-meerts-strijkt-via-partner-wob.9438229.lynkx
hievoor hoeft hij alleen maar het bezwaar in te dienen en verder doet hij er kennelijk niets meer aan.

mijn vraag is, zijn er meerdere mensen die deze mening toegedaan zijn.

 en ik wil andere mensen waarschuwen om niet met dit soort bedrijfjes in zee te gaan.