Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerrit250 - 22-06-2016 22:26:58
Vakantie & Reizen

Vergoeding Transavia. Vliegtuig defect

Goeden dag
ik boekte een vlucht met transavia vertrek 07.10 af rotterdam, naar berlijn aankomst 08.30. ik had ca 10,30 daar een afspraak. toen alle passagiers in het toestel zaten bleek de linker motor niet te starten. er liep kerosine uit, waardoor de piloot iedereen uit het vliegtuig stuurde, terug naar de vertrekhal.
na enige tijd wachten werd omgeroepen dat een ander toestel onder weg was dat dan ca. 10.30 vanaf rotterdam alsnog naar berlijn zou vertrekken. ik ging mijn afspraak missen. na telefonisch contact was deze niet naar s'middags te verzetten. redenen waarom het voor mij geen zin had nog naar berlijn te vliegen. ik ben daarom in rotterdam gebleven. heb bij de balie gemeld dat ik niet meer mee ging. ik heb transavia  verzocht om terugbetaling van mijn ticket, maar dat werd tot 2 maal toe geweigerd. op mijn opmerking dat zij ook vooraf een pre-check hadden kunnen ipv te wachten tot men vertrekgereed stond met alle passagiers erin  werd niet gereageerd. kan iemand mij zeggen of ik recht op terugbetaling heb?