Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scooby228 - 02-07-2016 10:18:48
Garantie & Verzekeringen

Koga fiets levensduur verwachting

Ik heb in 2003 een koga roadrunner comfort fiets gekocht. toedertijd een topmodel uit de serie. revolutionair met een luchtgedempte veer die de achteras laat veren (na 2 jaar niet meer in de collectie; waarschijnlijk geen succes geweest). vanaf 2007 geeft koga levenslange garantie, daarvoor 10 jaar op een frame. in 2007 is het frame gebroken; ik ben de fiets een half jaar kwijt geweest, maar is met een nieuw frame teruggekomen. fantastisch. nu in 2016 is het frame wederom gebroken. koga zegt nu niet meer verantwoordelijk te zijn en dat ik pech heb gehad. maar ik mag toch verwachten dat een fietsframe langer meegaat dan 9 jaar? wat zijn mijn rechten? ik dacht een super fiets te hebben en heb nu plots niets meer!

ps  ik heb een normaal postuur; de fiets wordt alleen voor plezier ritten gebruikt dus met mooi weer en al zeker niet in de winter; de fiets ziet er nog als nieuw uit; breuk is niet het gevolg van slijtage