Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

koekeloer
koekeloer - 22-08-2016 13:55:25
Geldzaken & Recht

NRC Media stuurt rekening aan onbekende op mijn adres

Begin van de zomer ontving ik in mijn brievenbus een rekening van nrc media voor een abonnement ( rekening van 4,99 ). het adres is wel mijn adres, maar de naam is mij onbekend. ik heb de brief ingescanned en als bijlage van een email aan de klantenservice gestuurd. daar heb ik gezegd dat de geadresseerde niet op mijn adres woont. ook heb ik gezegd dat wij nog nooit iets van nrc hadden ontvangen op mijn adres. tenslotte heb ik gezegd dat ik alle volgende brieven van nrc aan deze persoon ongeopend zal weggooien.

als reactie van nrc kreeg ik een email (zie onderaan).  later heb ik nog 2 brieven gekregen (en zoals gezegd weggegooid). wat moet ik doen als er een deurwaarder of incassobureau gaat opdagen hiervoor?

hartelijk dank voor uw bericht.
wij nemen contact op met dhr. xxx voor zijn correcte adres.
wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.
met vriendelijke groet,

http://www.nrc.nl/" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?hl=en&q=http://www.nrc.nl&source=gmail&ust=1471953151896000&usg=afqjcnecyo-bvbog5am9itbzoduxnp-dfq">