Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 27-09-2016 14:23:45
Vrije tijd & Tuin

Ijzeren pinnen op gemeenschappelijke schutting

Een aantal maanden geleden hebben wij met onze buren een nieuwe schutting laten plaatsen. afspraak was dat we, ondanks dat we een slecht contact hebben, samen iets zouden uitzoeken. plots stond de buurman op de stoep met de offerte en de mededeling wanneer de schutting geplaatst zou worden. via de offerte hebben we de leverancier opgezocht zodat wij ook wisten welke schutting ons te wachten stond. om verder gedoe te voorkomen is de schutting geplaatst en hebben wij netjes ons deel naar de buren overgemaakt. het was niet direct onze eerste keuze, maar veel beter als dat het was.de schutting is dus van ons beiden en blijkt achteraf een stukje over onze grond neergezet. hier heb ik schriftelijk melding van gemaakt bij de buren aangezien nu onze dakgoot van de schuur over de schutting hangt. om gedoe in de toekomst te voorkomen ivm verjaring heb ik dit aangegeven.
afgelopen weekend komen wij thuis en zitten er ineens allemaal ijzeren pinnen bovenop de schutting geschroeft. dit zou gedaan zijn om katten uit de tuin van de buren te houden. wij hebben geen katten en we hebben geen overlast van katten. aan de andere kan van de buren zijn wel katten. dit is dus ook weer zonder overleg gebeurd en ik zou nooit toestemming geven om aan de gezamelijke schutting deze pinnen te monteren, het ziet er niet uit en het begint net een gevangenis te worden.
 moeten wij deze ijzeren pinnen over de hele lengte van de schutting accepteren, of mag er niets op een gezamelijke schutting gemonteerd worden zonder overleg?