Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roberta - 07-10-2016 10:41:34
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik de oude versie van outlook.com terug

Om mijn email (hotmail accounts) te ontvangen en versturen gebruik ik outlook.com. (win 10, browser chrome), vorige week is er automatisch een nieuwe versie geinstalleerd. de nieuwe versie is natuurlijk beter en heeft een hoop extra''s, maar die zijn voor mij niet interessant, ik hoef geen agenda bij te houden of vergaderingen te regelen of naar social media.

ik mis b.v. de functie opruimen van nieuwsbrieven, er was keuze om alleen de nieuwste te bewaren of na 10 dagen op te ruimen, je kon zelfs aangeven dat je van die afzender niets meer wilde ontvangen, blokkeren gebeurde op de achtergrond. nu komt alles binnen en blokkades zie je in ongewenste mail. 

als iemand weet hoe ik de oude versie terug kan krijgen, dan graag, vertellen waar dit  zit in de nieuwe versie is ook goed. mijn zoektocht heeft niets opgeleverd.