Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerryrozendaal - 10-11-2016 14:47:33
Geldzaken & Recht

Ik ben als gehandichapte ben uit mijn huis gezet terwijl volgens de wet dat nie

de gemeente heeft mij en mijn man 6 maanden zonder uitkerijg gezet mijn man had eerst ee ww uitkering we hebben maar met twee maanden terug werkendekracht terug gekregen dus hadden we 4 maande huur schuld ik zit in een rolstoel enwe zijn daarna 3 maanden dakloos geweest en we wonen nu tijdelijk al twee jaar op een dakloos op vang in een senior woning waar ik mijn rolstoel niet kan gebruiken en en ik al twee jaar op een bo, douch stoel zit en mijn man 24 uur natelzorger is er is ons door de ggd in almdere een aangepastewoning toe gezegt in 2014 dat we tussen de 6  en 9 maanden een woning aangeboden zouden krijgen en het moet nog gebeuren een senior woning is niet op een elechtricherolstoel gebouwd ik heb al twee gaten in de deur gereden en dan zeg de regering dar ik als gehadicapte zelfstandig moet leven hoe kan dat, als de regering zelf dit toe staat ik lig nu hoofdzakelijk op bed omdat ik niet de keuken, badkamer woonkamer, slaapkamer gang is voor mij ontoegangkelijk, rij alles kapot en net wat ik zei dit is een dakloos opvang van het leger des helis en zelfs hun doen geen moeite maar een alcoholis of drugrgebruiker of jongeren dan kunnen ze alles regelen ben ik als gehadicapte voor in stansties en regering een stuk vuil want zo voelt het voor mijals gehadicapte en mijn echtgenoot.
we krijgen als reacties dat we niet moeten zeuren we hebben een dak boven ons hoofd maar ik ben ongelukkig en mijn man kan geen baan zoeken is dit rechtvaardig waneer gaat de regering zich aan de regels houden en de woningbouw ook we weten niet meer wat we moeten doen