Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pietro1948 - 10-11-2016 16:35:29
Geldzaken & Recht

Abonnement Parship

Ik heb een halfjaarabonnement gehad bij parship. omdat het me erg tegenviel heb ik het na iets meer dan een maand weer opgezegd. ik had voor een half jaar vooruitbetaald. na mijn opzegging ging ik er van uit dat ik van alles af was.
tot mijn grote verbazing werd onlangs opnieuw een halfjaarbedrag (€ 212,40) van mijn bankrekening afgeboekt. dit heb ik laten storneren.
vervolgens heb ik parship een mail gestuurd met de mededeling dat ik vrij snel na het afsluiten van het halfjaar-abonnement dit weer had opgezegd via hun website. ze antwoordden dat ik indertijd geen halfjaar-abonnement maar een jaar-abonnement had aangeklikt op hun site. 
ik weet zeker, gezien de bedragen waar het over gaat (meer dan € 400,= per jaar) dat ik dat nooit gedaan zou hebben. dit is voor mij heel erg veel geld.
parship beweert nu dat ze geen handtekening nodig hebben om te bewijzen dat ik een vinkje zou hebben gezet bij 'jaar-abonnement'. als zogenaamd 'bewijs' sturen ze een pdf-je mee waar dat uit zou moeten blijken. op dat pdf-je staan mijn gegevens ingevuld en is er inderdaad sprake vn een zinnetje waarin staat: 'jaar-abonnement'. voor mij heeft dit helemaal geen bewijskracht. zo'n pdf-je kan ik in 5 minuten maken met daarin de zinsnede 'halfjaar-abonnement'.
nu sturen ze steeds aanmaningen, waarbij het verschuldigde bedrag steeds oploopt. in de laatste aanmaning dreigen ze met een incasso-bureau.
wat moet ik doen?

p.s: ik heb een passende reclame-slogan: parship: als je zéker genaaid wil worden!