Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
amber2307 - 10-01-2017 12:20:29
Winkels & Webshops

Aliexpress en postnl

Zoals vele besteld bij aliexpress, kreeg een brief van postnl dat er aangifte gedaan moest worden bij de douane, en dat ze graag meer informatie wilde omdat ze dit anders niet konden doen.
het ging om een bedrag ad 27,95 en netjes het reactieformulier doorgestuurd met kopie rekening.

tot onze verbazing moesten wij om het pakket te krijgen 18,87 betalen aan postnl, dit bedrag was 5,87 btw en ja hoor, afhandelingskosten aan postnl ad 13,00 euro.

nergens werd over dit bedrag gesproken in de brief van postnl, dit vind ik dus diep triest, want als ze dit hadden vermeld dan was ik zelf naar de douane site gegaan om de btw aan te geven, want achteraf blijkt dat dit helemaal niet zo spannend is als dat postnl laat geloven.

ik heb een klacht naar postnl gestuurd maar tot op heden totaal geen reactie gekregen, voor mij voelt dit als oplichterij door postnl. leuke verdienste als ze dit bij meerdere mensen doen, heb al hele bedragen voorbij zien komen op een facebookpagina omtrent deze actie.. wie heeft er ook nog zo`n ervaring?