Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

F.
F.Vrencken - 18-01-2017 12:03:51
Huishouden & Energie

Energiebedrijf

Kan een bedrijf als energiedirect een contract met een maandelijkse betaling van 80 euro, waarop dat contract ook is afgesloten, opeens aankomen met een jaarafrekening van 626 euro. in geen enkel mailcontact of contract heeft ook maar iets gestaan van een extra jaarafrekening.
nieuwe maandberekening is mij meegedeeld zou 144 euro worden. jaarafrekening kwam pas 12 jan 2017 binnen. storingen en fouten van de kant van energiedirect, maar het bedrag van 626 euro was wel al afgeschreven. het enige wat zij willen doen is eenafbetalingsregeling.
mijn vraag is nu : kunnen zij een bedrag van mij vorderen waar nooit over gesproken is. ik vind het valse voorlichting om een contract binnen te krijgen. !2 maanden 80 euro betalen en dan opeens met een naheffing komen.