Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fe
Ferschuur - 03-02-2017 12:28:28
Computers & Telefonie

Probleem met opzeggen Vodafone data-sim only

Vanochtend heb ik een aangetekende brief naar de directie van vodafone gestuurd. ik ben benieuwd of meer mensen onderstaande ervaring hebben:


na diverse telefoontje en e-mails en klachten en tal van toezeggingen van vodafone, is het vodafone helaas nog steeds niet gelukt mijn abonnement te beëindigen met als resultaat dat ik wederom een aanmaning tot betaling ontving.


 


op 31-03-2016 heb ik schriftelijk mijn abonnement op een sim only/data (nr 0625 x) per 07-09-16 opgezegd.


aangezien ik geen bevestiging ontving heb ik uiteindelijk gebeld. gemeld werd dat vodafone geen opzegging had ontvangen. uiteindelijk bleek mijn opzegging wel ontvangen en zou mijn abonnement per 10-11-16 stop gezet worden. hierover heb ik een klacht ingediend, met als resultaat dat wederom ontkend werd dat mijn opzegging ontvangen was. inmiddels bleef ik facturen ontvangen. uiteindelijk weer gebeld en uw medewerker zei letterlijk “ik heb uw opzegging voor mijn neus liggen, excuses, uw abonnement wordt beëindigd en uw betaalde facturen worden vanaf 07-09-16 terugbetaald”. dit kreeg ik op ‘my vodafone” bevestigd.


tot mijn grote ergernis ontving ik in plaats van een terugbetaling, op 4 januari een betalingsherinnering. weer gebeld, weer 4 x doorverbonden en wederom een medewerkster (mevr. x) die mij bevestigde dat de beëindiging niet goed was verlopen, maar alles nu echt geregeld was.


tot ik 24 januari opnieuw een dreigbrief ontving dat ik zou aangemeld worden bij preventel.nl.


 


ik eis nu onmiddellijke afhandeling van mijn opzegging per 07-09-16, restitutie van mijn teveel betaalde facturen en een schriftelijke bevestiging.