Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Po
Pontiac - 04-03-2017 19:04:32
Geldzaken & Recht

ING verhelpt de storing niet

Beste , ik heb een internet rekening bij ing en na diverse verzoeken (en gekregen domme antwoorden) om er voor te zorgen dat ik bij het overmaken van een bedrag naar een andere rekening een bedrag kan invullen  kan ik dit sinds begin februari niet meer telkens wordt mij bij het overmaken van een bedrag gevraagd om een bedrag in te vullen maar sinds er een nieuw programma door ing is geplaatst is het voor mij dus niet meer mogelijk ( op ing forum staan tientallen andere meldingen van deze storing ).
uitspaken zoals : dat is jammer of he wat vervelend voor u of en als u dat eens probeerd of u kunt ook een andere brouwser proberen of typ het bedrag dan op het kladblok en dan kopieren en dan plakken in het vakje bedrag bij overmaken ,de domste opmerking was van dan schrijft u toch een overboekingskaart en stuurt u dien dan via de post naar het kantoor toe. als iemand hier een oplossing voor weet  verneem ikdat graag .