Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
Pieter_d_Vries - 28-04-2017 16:58:47
Computers & Telefonie

Hoe kan ik voorkomen dat KPN mijn abonnement ten nadele van mij wijzigt?

in 2010 heb ik bij kpn een surf en mail extra snel onbeperkt abonnement voor levenslang afgesloten. dit betekend in mijn ogen dat ik levenslag recht heb op onbeperkt intertnet met het in acht nemen van de fair use policy.
nu willen ze vanaf juni 2017 onbeperkt terugzetten naar 10.000mb en verstoppen ze zich achter de wetswijziging dat je bundel in de hele eu geldig moet zijn. de overheid verplicht de providers op deze manier in ons voordeel te handelen. kpn handelt echter in het nadeel van mensen die in 2010 een surf en mail extra snel onbeperkt internet levenslang abonnement afgesloten hebben. als je ze er dan volgens op aanspreekt krijg je de reactie dit zal juridisch wel kunnen anders deden we het niet. maar kan dit wel juridisch? mij is in 2010 belooft onbeperkt mobiel te kunnen internetten de rest van mijn leven. nu wordt het abonnement gewijzigd van onbepertk naar 10.000 mb. nu veranderd kpn zomaar de voorwaarden na 7 jaar, terwijl levenslang beloofd was.
ik vind dit niet eerlijk, maar daar heeft de kpn geen boodschap aan en wijst mij erop dat ik een klacht in kan dienen of het abonnement kan opzeggen.