Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dr
Dragonetti - 08-05-2017 15:26:41
Computers & Telefonie

Ziggo verhoogt prijzen van veel abonnementen met 2,55 euro per maand

https://tweakers.net/nieuws/124419/ziggo-verhoogt-prijzen-van-veel-abonnementen-met-2-komma-55-euro-per-maand.html#reacties" target="_blank">ziggo verhoogt weer zijn prijzen van veel abonnementen met 2,55 euro per maand. volgend de europese commissie en ook nederlandse mededingingsautoriteit (nma) niet als monopolistische gezien. maar in de afgelopen jaar is de prijs van een gemiddeld ziggo abonnement met €9.00 + gestegen. en er is geen alternatief. kpn en hun kopernetwerk is geen concurrent, niet qua snelheid en zij hebben hun netwerk wel open moeten stellen. ook glasvezel aanleg blijft uit door burocratie en financielle moeilijkheden. maar ziggo(liberty global) hoeft hun netwerk niet open te stellen. want de autoriteit consument & markt steld het volgende "https://tweakers.net/nieuws/99450/acm-openstellen-kabel-is-te-duur-en-te-complex-voor-nieuwkomers.html" target="_blank">openstellen kabel is te duur en te complex voor nieuwkomers"  via tweakers. zie ook rapport https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/13474/opties-voor-wholesaletoegang-tot-kabeltelevisienetwerken-met-de-focus-op-vula/" target="_blank">virtuele toegang (vula). het begint er toch meer en meer op te lijken dat ziggo(liberty global) een monopolie postie heeft en hier een melkkoe van wil maken en de nederlandse mededingingsautoriteit (nma) dus toekijkt en niks doet.

misschien is het weer eens tijd dat ziggo(liberty global) door kassa op het maatje wordt geroepen en dan tevens de nederlandse mededingingsautoriteit (nma) wat zij hiervan vinden.

ziggo (liberty global) moet de kabel open stellen voor anderen tegen redelijke prijs of misschien moet ziggo(liberty global) en het kabelnetwerk wat ze hebben wel van elkaar gesplitst worden om toegang voor iedereen mogelijk te maken en tevens de concurrentie op de nederlandse kabelmarkt te vergroten.
 
kassa?