Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

C.
C.M.1976 - 15-05-2017 20:01:25
Winkels & Webshops

Decor wonen


op 30/12/2016 een bed besteld en de verkoper zei dat hij geleverd zou worden binnen 8 maar echt uiterlijk 12 weken.
na 8 weken gebeld uit nieuwsgierigheid maar werd toen afgesnauwd dat ik echt 12 weken moest wachten. na 12 weken weer gebeld want ik had uiteraard nog niets gehoord... toen bleek dat het bed een dag ervoor (op 20 mrt) op een schip was geladen en dat het nog uiterlijk 3/4 weken zou duren. hier waren we al niet blij mee maar na een mail werd dit nogmaals bevestigd (lang leve de kleine lettertjes waar de verkoper uiteraard niets over heeft verteld maar ja deze hadden we getekend).
na weer 4 weken uiteraard nog niets gehoord. maar we waren druk aangezien we in de tussentijd een nieuw huis hebben gekocht. het is inmiddels 8!! ipv van 4 weken ( en in totaal 21 weken na de datum van bestelling van het bed) en we worden gebeld dat het bed geleverd moet worden (na 24 weken mag je kosteloos annuleren, zo slim zijn ze bij decor wonen dan weer wel).


we hebben aan de mevrouw aan de telefoon de situatie proberen uit te leggen en aangegeven dat we gaan verhuizen en dat we het bed nu graag op het nieuwe adres geleverd en gemonteerd willen hebben maar wel rond eind juli. echter, decor wonen wenst hier niet aan mee te werken. we moeten het bed binnen 4 weken laten leveren en anders zijn we onze aanbetaling van 400 kwijt.
de klantenservicemedewerker heeft ons zeer onbeschoft te woord gestaan. deze 4 weken waar decorwonen over spreekt zien wij overigens niet in de kleine lettertjes staan!!!


wat kunnen we hiermee? zo ja wat?