Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klgreczynska - 14-06-2017 21:46:22
Geldzaken & Recht

Oplichting viagogo

In december vorig jaar heb ik tickets gekocht voor guns n roses concert. van viagogo kreeg ik het volgende bericht:

beste klaudia,

gefeliciteerd! je bent goed op weg om guns n roses concert in stade de france te zien! 

je tickets worden door uiterlijk 3 dagen voor het evenement afgeleverd. wij sturen je een bericht zodra je tickets verzonden zijn en je kunt de status van je bestelling op elk gewenst moment volgen door mijn account te bezoeken.

het concert zal plaatsvinden over twee weken. ik wou dus van tevoren kaartjes printen en opeens kreeg ik het volgende te zien:







guns n' roses

2 tickets




vrijdag, 07 juli 2017 19:00
stade de france, saint-denis, frankrijk
vak: z5





bestelling geplaatst
16-12-2016


bestellingsnummer
8518995


totale prijs
€ 185,29

https://www.viagogo.nl/secure/myaccount/purchases/details/8518995" target="_blank">details bekijkenhttps://www.viagogo.nl/secure/myaccount/customersupport/mypurchases/8518995" target="_blank">hulpcentrum





 







geannuleerd

helaas waren we niet in staat om je betaling te verwerken. om deze reden is je reservering geannuleerd, je bent hiervoor niet aangerekend. wanneer je bij viagogo boekt, machtigen wij de betaling maar het bedrag zal nog niet gelijk van je rekening worden afgeschreven. de kosten zullen pas later in rekening worden gebracht. in dit geval, is er geen geld van je rekening afgeschreven. we hebben de autorisatie geannuleerd, dat betekent dat je in de toekomst hier niet voor zal kunnen worden aangerekend. je zult geen terugbetaling kunnen vinden in je viagogo account, omdat er geen transactie heeft plaatsgevonden.

het geld werd natuurlijk van mijn rekening afgeschreven. ik probeerde contact op te nemen met viagogo maar tevergeefs.

graag een advies wat ik in dit geval verder moet om mijn geld terug te krijgen.

groet, klaudia greczynska