Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jovanlijssel - 16-06-2017 15:50:36
Geldzaken & Recht

Beveiliging tele-bankieren

Ik ontving een brief van ing. hierin stond, dat de huidige beveiliging van bankieren met pc o.i.d. komt te vervallen per 1 juli 2017.
nu moet eenieder, die na deze datum nog veilig wil bankieren met de pc, op eigen kosten een door ing uitgezochte beveiliging downloaden.echter de kosten hiervoor zijn voor de client. is het niet zo, dat de bank een zorgplicht heeft jegens zijn clienten m.b.t. de veiligheid ? ik vind dan ook, dat de ing deze beveiliging zelf standaard gratis moet aanbieden. immers de huidige, die dus binnenkort vervalt, was ook gratis. het is in het belang van de bank, dat alles veilig verloopt. hoe denken jullie hierover ?? ze gaan maar door ........