Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
amsterdammertje - 06-08-2017 19:54:53
Vakantie & Reizen

Het boeken van vliegtickets in (stenen) reisbureaus zonder te hoge kosten

ik heb geen creditcard en bankieren via internet doe ik ook niet.(ik wil andere mensen niet lastig vallen om voor mij te gaan betalen op het internet)


daarom ben ik helaas genoodzaakt via een reisbureau mijn vliegtickets te kopen. helaas wordt daar ieder jaar steeds meer aan kosten voor gevraagd. ik wil nu van aeroflot twee tickets kopen van rond de 375 euro inclusief belasting.


 


ik heb verschillende grote reisbureau ketens gevraagd naar de kosten en het gaat zo'n 100 euro extra kosten voor 2 tickets. ik snap dat reisbureaus geld moeten verdienen, maar dit staat niet in verhouding met de prijs van het ticket en het werk wat het reisbureau zou moeten doen om dit te boeken.


 


wie heeft er nog een suggestie? bestaan er misschien nog kleinere reisbureau die wel een redelijk bedrag vragen aan boekingskosten? ik woon in amsterdam, maar als het bij wijze van spreken in groningen goedkoper is, ben ik ondanks de reiskosten voordeliger uit om elders te boeken.


 


alle tips zijn welkom.