Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ag
Agnes van Linschoten - 10-08-2017 21:38:38
Vrije tijd & Tuin

Bestelling sierbestrating geplaatst bij Zeldenrust, niet geleverd.

alle bestrating besteld op 16 juli 2017, ook meteen via i-deal betaald ruim € 1300,-. op 18 juli belde mirjam en hebben we alles telefonisch bevestigd. niets aan de hand zou je denken! op donderdag 4 augustus zelf telefonisch contact gezocht omdat we te weinig besteld hadden, dus de order aangevuld met het een en ander. ook geen probleem, ze ging alles op papier zetten en de rekening aanpassen. prima, tot nu toe niks aan de hand. vrijdag 5 augustus belde mirjam om te vertellen dat de stenen die ik besteld heb niet geleverd kunnen worden, ook weer een goed verhaal die leek te kloppen. nog even weer gevraagd of de leveringsdatum van 9 augustus nog steeds kon, ja hoor geen probleem. er moest nog wat geld bij want de stenen die ik uitgezocht heb waren wat duurder. dus de mail kwam met het nieuwe bedrag, dus meteen betaald want ja dat staat op de rekening en straks zijn de stenen niet op tijd voor de stratenmakers. ja en dan 9 augustus... niks, bellen...niks, vakantie!, zoeken op internet en dan zie al deze verhalen. 10 augustus gebeld met de leverancier kijlstra, daar wisten ze mij te vertellen dat de bestelling niet geplaatst is en ik niet de enige was die hierover belde. tja en dan komt toch steeds meer binnen dat ik opgelicht ben... echt verschrikkelijk, dat je dit mensen aan wil doen, dat je hier mee kan leven. 
de vraag is om andere lotgenoten te zoeken zodat we er iets aan kunnen doen, hopelijk kunnen instanties als kassa, radar en opgelicht bijvoorbeeld hier bij helpen???