Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ap
apenootje010 - 31-08-2017 06:44:07
Huishouden & Energie

Bauknecht van 2,5 jr. oud bovenlader roest

Ik heb een bauknecht bovenlader met zen technoligie en koolborstel loze motor van 2,5 jaar oud,
nu zagen we recent dat de lak op de bovenklep los zat op het metaal , de roest is helemaal de hoek om gekropen en met je nagel kras je de gebobbelde lak gewoon los van het blik. het ziet er naar uit dat er helemaal geen grondlak is gebruikt en de lak gewoon op de kale ijzer is gespoten !! de roest is echt van het agressieve type "pit-corrosie , dit schuur je onmogenlijk weg het zou gezandstraald moeten worden.
we hebben dit gemeld bij de winkel, die zeggen niets te kunnen doen omdat de baukecht roest wasmachine bovenlader ouder is dan 2 jaar, ze stuurde ons door naar de importeur bauknecht.
die zeiden vervolgens dat een wasmachine niet uit zich zelf kan roestten en dat het komt door slecht onderhoud of beschadiging !! en dat het geen garantie was en dat het blikken deksel vervangen 110 euro kost.
een ieder kan zien dat het niets te maken heeft met beschadiging of slecht onderhoud omdat de roest  gewoon uit de hoek naar boven komt gekropen.
ik vind het niet normaal dat bauknecht voor zo"n dure wasmachine geen enkele verantwoordelijkheid neemt, een bovenlader koop je al bij indesit voor 350 euro , deze bauknecht kostte ca 650 euro en dan krijg je een wasmachine die na 2,5 jaar staat door te roesten !!