Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 02-09-2017 11:41:01
Geldzaken & Recht

Al jaren trouw lid van BNN / Vara? Abonnement op gids?

Aanvulling: wellicht kan dit item in de nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht? tenslotte zijn er veel 'jan met de pet' mensen lid (of abo op gids) van bnn of - zeker - van de vara voor wie iedere cent bezuiniging mooi is mee genomen.

dat kan dan stukken goedkoper door je lidmaatschap of abonnement op te zeggen:

de functie:  

als medewerker klantbehoud op de afdeling publieks- en ledenservice sta je onze klanten telefonisch te woord. je belt voornamelijk met klanten die het abonnement en/of lidmaatschap hebben opgezegd of willen opzeggen om hen een passend voorstel aan te bieden en te behouden voor bnn-vara.

https://werkenbij.bnnvara.nl/vacatures/medewerker-klantenbehoud" target="_blank">https://werkenbij.bnnvara.nl/vacatures/medewerker-klantenbehoud