Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ho
Hopeloze - 03-09-2017 10:29:30
Computers & Telefonie

Vastgelopen laptop door virusscanner Reimage

We hadden deze virusscanner in juni dit jaar gekocht en geinstalleerd op mijn laptop en regelmatig scande hij mijn laptop. het duurde altijd wel lang, gaf in beeld onderaan het scherm aan hoeveel procent hij gescand had enz. alles was altijd exelent en buitengewoon en op het laatst van het programma ging hij de programma's in mijn laptop verwijderen en weer een voor een nakijken en terugzetten...
afgelopen weer kreeg ik s'morgens toen ik hem aanzette al gelijk een melding dat hij malware had gevonden en dat hij moest gaan scannen dus ik drukte gewoon dat hij kon beginnen en alles was weer exelent enz. en hij ging weer aan het laatste deel , programma's verwijderen en weer nakijken en terugzetten, tenminste, het duurde maar en duurde maar en de balk onderaan was verdwenen en na een uur of 3 heb ik hem omdat ik niets anders kon, hem geforceerd uitgezet en na een tijdje weer aangezet...nu hij deed helemaal niets meer, heb de hele dag gekeken en regelmatig mijn laptop geforceerd uitgezet, kon niet anders want mijn muis enz. werkte ook niet meer en er was onderaan geen balk om hem gewoon aan en uit te zetten.
heb de volgende dag geprobeerd met de windows-disc de boel weer goed te krijgen maar ook die komt niet ver, ja druk op f2 of f10 maar dan kom je weer terug bij de vastgelopen scherm van reimage die een screanscherm had gekregen blauw met een duifje erop maar verder kom ik niet.
ben nu wel hopeloos aan het worden en word ook niet vrolijk als ik op google reimage intik....misschien weet iemand van jullie raad want ik weet het niet meer....