Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kessel45 - 08-10-2017 18:06:33
Computers & Telefonie

DIE NARE SPAM HOE KRIJG IK DIE WEG

Op mijn nieuwe laptop heb ik outlook geactiveerd. nu staat er er een mapje aan de linkerkant met spam erop. als ik smorgens opstart staan er binnen n uur wel 100 spams en allemaal hele oude en dezelfde. een uur later al meer dan bijvoorbeeld 400. als ik ze wis, wat elke keer veel tijd kost, gooit hij ze in de prullenbak, als ik de prullenbak wis staat er "bestanden worden permanent verwijderd", en een uur later begint het circus weer opnieuw. kan de hele dag blijven wissen. ik word er helemaal gek van. wie weet raad??? heel graag.
er staat ook een mapje problemen met synchroniseren en is opgelopen tot 9083.  heb gevraagd aan iemand die dacht dat het wel wist, maar kreeg als antwoord: "niks van aantrekken en niet aankomen".  maar kan er niet zo tegen dat getal te zien groeien. ook hier dolgraag een antwoord.