Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laurienpauw - 17-10-2017 10:07:23
Elektronica & TV

Klusjes man via klusup, heeft meer kapot gemaakt dan gemaakt, wat kan ik doen?

ik heb via klusup twee keer een klusjes man aangevraagd, meneer 1 zou op donderdag een douchescherm komen ophangen, 6 dezelfde lampen een kast in elkaar zetten (bouwpakket) en paneel gordijn rails ophangen.
er was gevraagd of er iemand bij kon zijn ivm gewicht van douchescherm, prima ik heb mijn vader gevraagd om erbij te zijn. meneer heeft het gepresteerd om het douchescherm niet goed op te hangen waardoor het in 10.000 stukjes is geknapt. verder moest hij een paar lampjes ophangen heeft hij er 2 opgehangen, schots en scheef!!! en een kast half in elkaar gezet. meneer is daarna ook nog eens van de trap af gevallen en uren eerder met de klus gestopt, met als gevolg dat de meneer vrijdag al het werk heeft moeten doen en iik voor die meneer die meer uren heeft gemaakt veel meer heb moeten betalen.


meneer [naam verwijderd - redactie] weigert zijn aansprakelijkheidsverzekering aan te wenden voor het douchescherm en ik vind het meer dan normaal dat ik niet voor iemand ga betalen die meer kapot heeft germaakt dan gemaakt. meneer weigert toe te geven echt prut werk. klusup doet er weinig mee, behalve het mailtje doorzetten.

wat kan ik hiermee doen? want het lijkt mij meer dan normaal dat hij zijn aansprakelijkheidsverzekering inzet, en hij zou veel meer klussen doen en heeft werkelijks bijna niks gedaan en de lampen die waren opgehangen hingen schots en schreef, ik ben niet van plan voor 5 uur te batelen.

wie kan mij hiermee helpen, klacht al meerdere malen bij klusup aangegeven.

alvast dank!