Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hans osté - 17-10-2017 17:41:38
Auto & Vervoer

Deeltaxi wordt niet vergoed

Geachte hr./mevr.
ik lig in conflict met mijn gemeente gilze en rijen omtrent het toekennen van een deeltaxi pas, omdat ik een auto bezit.
jarenlang heb ik wegens mijn chronische artrose deze deeltaxipas wel gekregen, ook valys, en ineens schaffen ze dat af hier in de gemeente.
volgens de regels landelijk, maar dat is totaal niet, heb vele gemeentes hier in mijn omgeving gebeld, informaties ingewilligd, dit is puur hier een gemeentelijk besluit geweest op bezuiniging. 
er is 2.3 miljoen winst gemaakt, bewijzen heb ik, maar ze geven het allemaal uit aan onbenulligheden waar onze bewoners helemaal niet achter staan.
ik ben een man van 69 jaar, strijd voor de ouderen die onrecht worden gedaan. kan als het moet een heel dossier toelichten wat er allemaal fout gaat 
hier in rijen.