Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smeijer90 - 19-10-2017 10:18:47
Computers & Telefonie

Aan mij geadresseerd pakket is door iemand aangenomen, handtekening vervalst

Gisteren (18-10-2017) zou bij mij een pakket met een nieuwe computer bezorgd worden door postnl. rond half 5 krijg ik een mail met de tekst: "uw pakket is bezorgd" met een afbeelding van een handtekening met mijn initialen (sm). op dit moment was ik zelf gewoon thuis.

aangezien ik dit pakket niet binnen heb gekregen, laat staan ondertekend heb, denk ik dus dat iemand mijn handtekening heeft vervalst en er nu met mijn pakket van door is. vervolgens ben ik meteen al mijn buren afgegaan om te vragen of een van hun misschien mijn pakket heeft aangenomen, maar dit was niet het geval.
even later heb ik postnl gebeld met de vraag of zij iets voor mij kunnen doen, en zij hebben toen gezegd dat de afzender (computer webshop) een onderzoek moet aanvragen bij postnl aangezien ik dit zelf niet kon doen. toen heb ik de webshop gebeld en hun hebben vervolgens inderdaad een onderzoek aangevraagd bij postnl. nu ben ik zelf vrij sceptisch of hier iets uit zal komen, maar dit zal ik dus even moeten afwachten.

nu is mijn vraag wat ik hier verder nog mee kan doen. ik overweeg om aangifte te doen bij de politie.

groeten,

sander