Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

BCC medewerkers liegen mij voor??

bcc verstuurd een pakket van hoge waarde zonder naam volgens dhl, volgens dhl mag het pakketje bij iedereen afgeleverd worden. dhl zegt eerst dat het pakketje bij de buren ligt maar ik heb geen briefje gezien. 12:05 ben ik niet thuis, 12:11 is het pakketje opeens bezorgd. 


met een rare handtekening. ik heb ze sinds vorig week 19-10-2017 al gebeld (bcc) om een onderzoek te laten starten waar het pakketje ligt. pas 24 oktober wordt er zogenaamd een onderzoek gestart. terwijl er mij verteld werd dat het onderzoek allang gaande was. bcc medewerkers geven mij het gevoel dat het niet serieus genomen wordt. ik zou ook teruggebeld worden door de bcc medewerker die zei dat mijn zaak prioriteit krijgt omdat ik al zo lang wacht. nooit ben ik gebeld.


bcc claimt dat dhl dit gezegd heeft..''het onderzoek van dhl is afgerond. hun bevindingen zijn dat de zending is bezorgd en dat een donkere meneer naar beneden kwam die de zending heeft aangenomen. ^navin'' maar mijn huis heeft niet eens een trap..