Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

F.

Tòch erin getuind met de Seniorenpa. Inmiddels 24.95. Dan ben je 81. Bah.

't is geen vraag maar een mededeling. omdat die seniorenvoordeelpas nog steeds wordt aanbevolen en dagelijks langskomt op de computer. met allemaal blije, lachende bejaarden. maar als je iets meer wilt weten, is de site niet bereikbaar. ik baal dat ik er ben ingetuind. tenminste dat denk ik. en is after pay gelieerd aan die seniorenpas? want daaraan heb ik betaald. 
't ziet er allemaal keurig en professioneel uit. after pay (kenmerk 233420917) bedankte ook voor de betaling en ik heb de seniorenvoordeelpas inmiddels gekregen.
maar durf er niks mee te doen. er is een pas nummer, een klant nummer en hij is een jaar geldig. dat betekent dus dat je volgend jaar weer 24.95 moet betalen. bij verlies moet hij geretourneerd worden naar: postbus 6037, 5600 ha eindhoven.