Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Annaleida - 04-12-2017 12:58:46
Geldzaken & Recht

Mag student aan huis je dwingen om een abonnement te nemen

Printer aansluiten lukte mij niet: student aan huis maakt reclame, dus die gebeld. of ik de tarieven wist? die had ik daarvoor gelezen dus ja: 7.50 per kwartier minimaal een half uur. toen de student kwam bleek ik een contract tot een abonnement te moeten ondertekenen! maar ik wilde eenmalig computerhulp! als ik een loodgieter laat komen dan zit daar toch ook geen abonnement aan! ik koop eenmalig hulp in. dat abonnement kost 12 euro per jaar! ik vind het schandalig. hun verweer was dat het in hun voorwaarden stond, maar daar had ik overheen gelezen want van een abonnement was bij mij geen sprake, dus mijn ogen registreerden dat niet.
mijn vraag is: mag dat zomaar? een abonnement tot wederopzegging. terwijl je eenmalig hulp nodig hebt, hoeveel mensen zijn op deze manier gedwongen om nog eens 12 euro extra te betalen buiten de kosten van een student om? daar reppen ze niet over in hun televisiereclame.