Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

CV
CVonk - 11-12-2017 23:29:40
Auto & Vervoer

Autoverzekering WA + Beperkte Casco naar Volledig Casco

Ik heb een autoverzekering bij allsecur, tot september 2017 een wa + volledig casco. ik ontving afgelopen september 2017 een premie allert van allsecur (een service van hun) dat mijn auto zes jaar werd en zij adviseerde de verzekering om te zetten naar wa +  beperkt casco. helaas niet de impact van deze verandering begrepen en akkoord gegaan met deze verandering. echter bij nader inzien vind ik het advies helemaal niet zo goed want,  als ik nu b.v. in een kettingbotsing betrokken raak zou het zo kunnen zijn, dat bij total loss, ik mijn auto kwijt ben.

ik wilde de verzekering weer terug laten zetten naar wa + volledig casco. dat blijkt niet meer mogelijk te zijn. als rede kreeg ik te horen, dat er wel eens fraude gepleegd zou kunnen worden, dat ik nu schade zou hebben en dit, na de terugzetting van dekking naar volledig casco, zou kunnen claimen. zo wordt je al bij voorbaat als fraudeur neergezet. mijn inbreng om foto's op te sturen, als bewijs dat er geen schade is en met betaling van premie met terugwerkende kracht naar september dit jaar, wordt niet op gereageerd en krijg ik nog steeds nul op request. 

kan mijn verzekeringsmaatschappij weigeren om de auto weer wa + volledig casco te verzekeren??