Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 04-01-2018 17:20:14
Computers & Telefonie

Windows 10 activatie vervalt met update naar v. 1709. Of ik even € 259 wil betalen aan Microsoft.....

ik heb update 1709 van windows 10 pro op een nieuwe 256gb ssd geïnstalleerd. schone installatie dus vanaf download microsoft.


activatie gecontroleerd, die was ok.


windows 10 pro zat er al geruime tijd op en werkte perfect. na een paar dagen krijg ik de melding dat ik toch moet activeren. ik heb met microsoft hierover gebeld maar er kwam geen oplossing. over een tijdje zou ik een e-mail ontvangen. (....)


er zijn, op de ssd na, geen hardwarewijzigingen geweest.


er komen nu steeds meer problemen. ik moet inloggen voor ik met windows kan gaan werken wat voorheen niet hoefde (blank ww ingevoerd). verder is de lay-out veranderd. andere achtergrond e.d.


de enige oplossing is nu dat ik een nieuwe activatie ga aanschaffen voor € 259. dit ben ik echter niet van plan omdat ik reeds voor activatie betaald heb. ik werk met legale software.


op de bijlage bij deze vraag heb ik de meldingen voor activatie bijgevoegd.


ik heb een digitale licentie voor windows 10 pro, ik heb windows 10 pro, en ik moet windows 10 pro installeren....... zie foto.


of € 259 betalen..... 


ik snap het niet meer....


wie kan me verder helpen? 


en zijn er andere gebruikers die een vergelijkbaar probleem hebben?