Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-01-2018 13:12:10
Computers & Telefonie

E-mail probleem

L.s.

gebruik windows live mail.
en heden morgen kreg ik een aantal berichten binnen die ik in volgorde van boven naar beneden ging lezen.
echter, toen ik de mail van 'geld &recht' van plusmagizine (krijg ik al jaren) wilede openen kreeg ik een schermpje met een beveiligingswaarschuwing in beeld.
op één na groene vinkjes maar ook een geel waarschuwingsdriehoekje met de waarschuwing: geldigheidsduur v.h. beveiligingscertificaat is verstreken of niet gedig.
wilt u doorgaan ja en nee : knipperen een keer maar doen verder niets.
certificaat bekijken en proberen te downloaden geeft aan dat er geen geldig certificaat is en kan er daarom verder niets mee.
echter deze mail blokkeert nu volledig mijn e.mail en moet de comp. uitschakelen en opnieuw opstarten om verder te kunnen.
maar zodra ik mijn mail open blokkeert het gelijk weer met dezelfde mededeling.
een lang verhaal, maar hopelijk voldoende duidelijk, zodat iemand mij misschien wegwijs kan maken hoe dit op te lossen, want van comp. heb ik totaal geen verstand.

alvast bedankt,  mein33