Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

No
NoN - 21-01-2018 11:30:18
Winkels & Webshops

Google play afschrijving zonder specificatie.

Al geruime tijd, ongeveer een jaar, word er maandelijks een bedrag van 3,25 euro afgeschreven via mijn paypal door "google". het is zelfs voorgekomen dat het meerdere malen per maand werd afgeschreven. het totaal bedrag is inmiddels al een kleine 100 euro.
ik heb geen abbonement voor iets in de google playstore en ik heb ook geen apps waar ik maandelijks voor dien te betalen. al mijn devices gecontroleerd en in mijn google account alles nagelopen maar er staat niets in waar ik voor dien te betalen.
tevens staat er geen specificatie bij de afschrijving dus ook daar is niet te zien waar ik voor zou moeten betalen.
via paypal vorder ik nu iedere keer het bedrag terug. op het moment dat het bedrag weer teruggestort word is te lezen de verkoper verzocht word een specificatie aan te leveren binnen 7 dagen, dit gebeurt volgens mij nooit waardoor ik ook gewoon het bedrag terug krijg.

toch blijft het bedrag iedere maand terug komen bij mijn afschrijvingen en volgens mij is het niet echt google die deze afschrijving doet. zijn er meer mensen die hier last van hebben?

via paypal heb ik nu de autorisatie voor google afschrijvingen geanulleerd en hoop dat het daarmee stopt, nadeel is wel dat ik nu niks via de google play store kan aanschaffen, want dan autoriseer ik hen opnieuw.