Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ct
ctimmerman - 02-02-2018 16:19:32
Elektronica & TV

Welke kosten normaal reparatie vaatwasapparaat

Onlangs was onze vaatwasser kapot. hij bleek vol te lopen met water als hij uit stond.  zoeken op internet leverde op dat dit de waterinletsensor moest zijn. via internet en lokale reparaturr op gezocht, onze bevindingen gemeld en afspraak gemaakt.
volgens de site zou er een start tarief worden gerekend van 69,- eur. 
de monteur komt en contateert wel hetzelfde, maar ook dat de klacht zichzelf al had verholpen. het ventiel lekte niet meer.
hij zou de case openhouden, mocht dit weer gebeuren, zouden ze het juiste artikel alsnog bestellen en de reparatie alsnog uitvoeren.
het ging een par weken goed, maar de vaatwasser liept op den duur toch weer vol.  nieuwe afspraak gemaakt.

ondertussen de rekening van de 1ste keer binnen, 69,- eur, keurig betaald, niets aan de hand.
echter de verrassing was groot, toen de 2de rekening kwam, deze was maar liefst 185,89 (nog een keer 69,- en 116.89) voor half uurtje werk.
en die 2de rekening vind ik uitzonderlijk hoog.
ik heb gebeld, de 69,- zijn volgens hun arbeids en voorrijdkosten en 116,89 voor het onderdeel. ( betreffende onderdeel kan besteld worden voor 72-75 incl marge)
lijkt me dat er hier nogal met dikke pen gerekend wordt.  wat is een redelijk bedrag