Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ge
Gertj90 - 25-02-2018 20:19:10
Vrije tijd & Tuin

Oplichting

Ben afgelopen vrijdag 23-02-2018 gebeld door incasso business collect b.v. degene die ik aan de telefoon sprak beweerde dat ik nog een rekening moet betalen van een bedrijf (happy-numbers). het gaat om een bedrag van €496.00 is van 10 termijnen zei de persoon. vaag in mijn achterhoofd heb ik wel eens dat bedrijf voorbij horen komen, maar ik wist ook wel dat ik degelijk wel het abonnement wat er toen is afgesloten een paar weken daarna had opgezegd. zowaar dat ik daar geen bevestiging van heb gekregen.
maar wat moet ik nu doen?
ik in mijn emailhistorie gekeken en gelukkig zag ik nog een email daarover staan. ik geklikt op de link in de email. maar de link werkte niet meer. er stond ook een mailadres, dus ik proberen om een mail te versturen. maar tevergeefs de mail kwam terug, het domein bestond niet.
wat moet ik nu doen? heeft er iemand ervaring met dit bedrijf: incasso business collect b.v.