Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ze
zeevaarenden - 01-03-2018 21:58:42
Huishouden & Energie

Radiator in de koude bijkeuken doet het niet

Ik heb een bijkeuken die ik af en toe verwarm om schimmel en vochtigheid te voorkomen. de tempratuur is daar de laatste tijd rond de 5 tot 10 graden. ook vandaag én gisteren wou ik de bijkeuken even opwarmen maar de radiator werd niet warm.
ik heb vervolgens de afsluitregelaar bovenop de radiator er af gehaald, er was geen druk aanwezig, klein beetje vloeistof slechts.
ik ken het leiding systeem in mijn huis en het lijkt mij erg sterk dat de leiding bevroren, de toevoer en afvoer gaan direct naar de eerste verdieping naar diverse aftakkingen die op de eerste verdieping warm/heet zijn.
poging 2; ik heb alle radiatoren dicht gezet op bijkeuken na én de verwarming hoger gezet.
weer geen effect.
nu kan ik alleen maar bedenken dat beide leidingen tóch wel bevroren zijn, als ik de afsluiter er af haal dan zou er toch flow moeten zijn!? 
zijn er nog andere beveiligingen over het algemeen op een radiator bv terugslagklep?
ik heb de ontluchting nog niet gebruikt, omdat ik het idee had dat de afsluiter (bovenin) het zelfde effect zou moeten hebben.
merci