Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Op
Opelmokka1 - 13-03-2018 11:51:35
Garantie & Verzekeringen

Levensverzekering niet te vinden?

Goedemiddag,

vraag: onlangs is mijn moeder overleden.
bij reaal was ze verzekerd.
nu blijkt een levensverzekerigs polis bij reaal niet "bekend" te zijn. deze polis is in 1982 afgesloten en heeft gelopen tot eind 2007. bij overlijden zou direct 3500 gulden worden uitgekeerd. mijn vader heeft destijds een identieke verzekering afgesloten voor zichzelf. de beide polissen zijn in 1982 via 't hooge huys afgesloten. navraag bij reaal en ook de assurantieadviseur hebben tot nu toe nog niets opgeleverd. het zou erg triest zijn als van beide polissen niets meer is terug te vinden in de beide administraties, wel 25 jaar premie betaald en op het moment dat je het nodig hebt krijg je nul op request! 
ik heb eens bij kifid geinformeerd maar dit zou bij een aanvraag wel eens enkele maanden kunnen gaan duren eer zij een aanvraag kunnen behandelen.
volgens mijn vader heeft hij nimmer de polis(sen) afgekocht!...

vraag: zijn er mensen die misschien ook een dergelijk probleem hebben ( gehad ) en hoe is het dan tot een oplossing gekomen? ....ik ben voor elk antwoord dankbaar.

hopende op een spordig antwoord verblijf ik met vriendelijke groeten,

chris, heerlen