Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kikibrigitte - 14-03-2018 19:04:45
Garantie & Verzekeringen

Mag een verzekeraar een verzekering afdwingen die ik niet heb afgesloten

er is een verzekering afgesloten op een adres waarop ik nooit gewoond heb en ze hebben eigenhandig gegevens aangepast op die aanvraag omdat de opgegeven gegevens niet klopten. het adres was niet correct qua straat en postcode, dit hebben ze aangepast. 


ze hebben aan de hand van deze niet door mij gedane aanvraag mijn gegevens gewijzigd.  (ik vermoed dat iemand een aanvraag heeft gedaan op mijn naam maar niet alle gegevens had) nu heb ik de begeleidende mail opgevraagd bij de polis maar die kunnen ze mij niet verstrekken. 


op mijn vraag of zij eigenhandig persoonsgegevens van mij mogen wijzigen zonder mij te raadplegen gaan ze niet op in. 


ook mijn vraag of dat het niet kloppen van de gegevens op de aanvraag een trigger had moeten zijn dat er iets niet klopt krijg ik geen antwoord. 


ze weigeren de onrechtmatige geïncasseerde bedragen terug te storten of mijn vragen te beantwoorden.