Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

priscillarijkers
priscillarijkers - 22-03-2018 16:11:49
Vrije tijd & Tuin

Servicekosten bij annulering concert

ik heb via nationale theaterkassa kaarten besteld voor nick en simon in world forum theater in den haag voor 13 april. nu kwam er een e-mail binnen dat dit concert wordt afgelast in verband met verblijf in het buitenland van nick en simon. wij kunnen uitwijken naar carre in amsterdam op maandag 9 april. omdat dit voor ons een te grote afstand is, hebben wij aangegeven hier geen gebruik van te maken. wij zouden het geld dan ook terug krijgen. wij hebben in totaal € 87,95 betaald voor twee kaarten, dit is € 43,00 voor de kaarten, € 3,50 per kaart servicekosten en € 1,95 transactiekosten. vandaag ontving ik dan ook het geld retour. tot mijn grote verbazing was het bedrag dat ik retour kreeg maar € 79,00. een verschil van bijna € 9,-. ik heb dan ook contact gehad met de nationale theaterkassa, zij gaven aan dat de servicekosten niet worden teruggestort omdat zij er ook werk aan hebben gehad. ik kan mij hier niet in vinden. ik ben van mening dat het niet mijn probleem is dat het concert is geannulleerd maar dat ik nu wel voor € 9,- kosten heb. in mijn geval zijn het maar twee kaarten, maar er zijn ook mensen die tien kaarten bestellen. die zouden dan voor € 33,- kosten hebben.

ik gaf nationale theaterkassa aan dat wanneer zij een concert aanbieden in dezelfde regio wij hier wel gebruik van hadden willen maken. maar het alternatief is een doordeweekse dag en in amsterdam.

graag verneem ik van u of dit zomaar kan.