Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Am
Amaras - 20-05-2018 20:27:52
Computers & Telefonie

Gijzelingssoftware

Hallo,

ik zet vandaag mijn computer aan en er start een update.dat duurde over een uur.die tijd kon ik mijn computer dus niet gebruiken.kon het ook niet overslaan en op een ander moment installeren wanneer het mij wel uitkomt.kan me nog iets herrinneren dat de laaste keer ik afgesloten heb met de optie afsluiten en bijwerken.dan verwacht ik toch niet dat de volgende keer dat ik de computer aanzet hij meer dan een uur gegijzeld word door microsoft?ook krijg ik allemaal opties over privacy en reclame.kan niet kiezen voor geen reclame alleen maar voor iets minder reclame.ik heb toch gewoon betaald voor het besturingssysteem bij de aanschaf van mijn computer?waarom ben ik dan doelwit van reclame en ongewenste locatie dingen wat ik helemaal niet wil?ik kan het niet eens uitschakelen alleen maar verminderen met die opties die gegeven worden.
kan kassa een keer aandacht besteden aan deze gijzelings acties van microsoft?en zijn er mensen op dit forum die dit ook als vervelend ervaren en eventueel tips hebben?