Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jasper83 - 16-06-2018 13:30:41
Huishouden & Energie

Censuur Amazon

beste heer, mevrouw, 

ik heb een aantal weken geleden een blik verf gekocht bij amazon. deze kwam met een onbeschadigde doos aan maar er zat een zeer grote deuk in het blik verf waardoor de bovenkant er ternouwernood op bleef zitten. om deze reden heb ik een slechte review op amazon geplaats. deze word gemonitord en tot mijn verbasing word deze niet geplaats. in de email van amazon word verwezen aan naar de voorwaarden waar een bericht aan dient te voldoen. naar mijn mening voldoet mijn bericht aan alle voorwaarden en ben ik alleen niet te vreden over het product. dit roept bij mij de vraag op of meerdere mensen slechte ervaringen hebben met de recicensie plaatsing van amazon en of er het idee heerst dat er sensuur plaats vind door het bedrijf. 

het is moeilijk om direct contact te zoeken met amzon maar ik heb naar enig zoekwerk hun telefoonnummer kunnen achterhalen waarvoor 2 pond per minuut betaald dient te worden plus de kosten van je eigen provider. 

is dit een ontwerp dat interasssant is voor uw programma? 


met vriendelijke groet,



jasper van oosterhout