Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Rv
Rvanderveen16 - 19-06-2018 17:43:17
Huishouden & Energie

Consumenten Voordeel BV

Zijn er meer klachten over consumenten voordeel bv? dit zijn een stel oplichters. hebben ons gebeld en kregen mijn dochter aan de lijn. die gaf gelijk aan dat haar vader niet thuis was en dat ze later maar weer moesten bellen. maar toch blijven ze door vragen en sturen vervolgens een contract. heb hier toen een e-mail over gestuurd dat ik helemaal geen contract ben aangegaan en tevens heb aangegeven het contract te willen annuleren.
ontvang een e-mail met een ontvangstbevestiging maar vervolgens geen bevestiging van de annulering.
heb inmiddels met deze oplichters gebeld hoe ze erbij komen dat ik een contract met ze ben aangegaan. ze vertelden dat ze mij hadden gebeld en dat akkoord had gegeven terwijl ik ze nooit had gesproken. heb ze nogmaals nu telefonisch medegedeeld het contract te willen beëindigen. heb ze tevens gevraagd om de opnames van het gesprek waarin ik toestemming heb gegeven. ben benieuwd of dit per mail gestuurd gaat worden.
 
niet mee in zee gaan. zijn gewoon oplichters die je een contract aansmeren. storen zich ook niet je vermelding in het bel me niet register.