Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

LM
LM1993 - 26-06-2018 23:53:10
Garantie & Verzekeringen

Wachten op erkenning tegenpartij terwijl zij op vakantie zijn?

Kort geleden raakte ik op de snelweg met mijn auto een vermoedelijk afgebroken zwenkwiel van de caravan van een voorganger. hierdoor is mijn auto flink beschadigd. hiernaast was dit natuurlijk een levensgevaarlijke situatie. 

getuigen hadden gelukkig dashcambeelden en een kenteken voor mij. 
mijn verzekering heb ik ingelicht en een ingevuld schadeformulier laten opsturen naar de verzekeraar van mijn tegenpartij (achmea) 

achmea is inmiddels op de hoogte van de gebeurtenissen en heeft per post de mensen van de caravan op de hoogte gebracht. echter zijn deze mensen op vakantie. het kan dus wéken duren voordat zij deze brief openen. achmea kon geen telefonisch contact met deze mensen leggen aangezien er geen recent telefoonnummer bekend is. omdat deze mensen nog geen erkenning hebben gegeven kan mijn auto nog niet gerepareerd worden. ook heb ik geen recht op een leen-auto door deze contactproblemen. erg lastig aangezien ik afhankelijk ben van mijn auto i.v.m. mijn baan. 

mijn vraag: 
kan het daadwerkelijk zo zijn dat ik ondanks mijn getuigen en dashcambeelden misschien wel wéken moet wachten tot mijn auto gerepareerd kan worden??