Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bultn
bultn - 11-07-2018 09:46:21
Huishouden & Energie

Knallen uit muren/dak?

Ik woon nu sinds een maand weer in mijn oude huis, voor mijn scheiding heb ik er ongeveer 3 jaar gewoond.
en nu woon ik er weer.
het huis is in februari 2011 opgeleverd.
al sinds dat ik er kwam wonen als eerste bewoner hoorde ik altijd plofjes tot knallen uit de muren en daken komen lijkt het wel, ik dacht destijds nog zal wel door de nieuwigheid komen.. maar nu jaren later, nu ik er weer woon hoor ik het nog.
het is een hoekhuis dat in de breedte gebouwd is ipv lengte. en naar mijn idee komen de alleen knallen bij de 'middenkant' tot aan de 'buitenzijde' vandaan en niet van de kant die aan de andere woning vast zit.
nu weet ik ook dat het houten voordeurpaneel dat tot meters boven de voordeur uitkomt er vochtig ingezet is en zelfs geverfd is toen het hout nog vochtig was. de voordeur plus houten paneel er boven is precies in het midden van de woningmuur gezet. maar de vraag is, is het normaal die knallen? ik ben heus niet bang dat het huis instort maar het is nog steeds even erg als jaren geleden met die plofjes en knallen.