Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

RH
RHoedt - 01-08-2018 23:26:30
Geldzaken & Recht

Dierenarts verplicht mij 100 tabletten te kopen, heb er maar 10 nodig!!!

Hond heeft een bacterie. heeft speciale medicatie nodig. werd hier zaterdag over gebeld dat het dure antibiotica is en hun daarvoor wel een hele doos moesten bestellen. er werd mij toen niet gezegd dat ik die hele doos ook moest kopen. 
 
vandaag ging in de medicatie halen, waren de kosten 270,- want ik ben verplicht alles te kopen. de hele doos met 100 tabletten, terwijl mijn hond er maar 10 nodig heeft. absurd gewoon! 
 
er werd mij ook nog vermeld vandaag dat hun de medicatie niet op voorraad mogen hebben, toen ik zei dat ik dat raar vond werd er enkel gezegd .. ja, kan ik ook niks aan doen, maar u heeft ja gezegd op bestel maar dus u moet het afnemen, alles! 
 
toen zei ik .. zaterdag werd er nog gezegd dat er dierenartsen in de omgeving gebeld werden of hun de medicatie wel hadden, maar helaas niet. waarom mogen hun het dan wel hebben en jullie niet. hier kwam geen antwoord meer op en ben toen zeer woedend weggelopen. 
 
wat kan ik hier nu mee? een strip met 10 tabletten zou dus 27 euro kosten. dus ik betaal nu voor de overige 9 strippen, die ik dus niet ga gebruiken 243 euro. dit kan ik dus weggooien net als de tabletten?! ik vind het schandalig. de dierenarts later nog opgebeld, maar wilt niet in discussie.
 
iemand raad?
het gaat om : enrofloxoral 150mg.