Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Staali
Staali - 11-08-2018 14:10:15
Voeding & Gezondheid

Freestyle libre

Geachte heer/mevrouw

zoals wellicht bij u bekend is heeft de regering de vergoedingen voor de freestyle libre sensor goedgekeurd voor kinderen tot 18 jaar.
mijn kleinzoon van 11 jaar met diabetes type 1 heeft deze sensor ook gebruikt maar zijn vergoeding werd  bij de eerste aanvraag bij zorgverzekeraar bewuzt afgekeurd omdat de rekeningen van de sensor niet op zijn naam staan.
een kind van 11 jaar kan toch zelf geen bestellingen/betalingen doen.
is toch logisch dat de rekeningen op naam van de ouders staan.
de tweede aanvraag ook afgekeurd om dat de gegevens niet volledig zouden zijn, terwijl ze een brief hebben van zijn kinderarts waar alle gegevens in staan.
ik heb het gevoel dat ze steeds iets anders verzinnen om onder de betalingen uit te komen.
facebook staat vol met zulke verhalen dat zorgverzekeraars niet willen vergoeden.
omdat de freestyle libre al eens bij jullie in de uitzending is geweest, is mijn vraag krijgen jullie hier meer klachten over, zij zouden dit toch gewoon moeten vergoeden

met vriendelijke groet
mevr.staal