Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swjvz - 13-08-2018 12:55:30
Huishouden & Energie

Privégegevens openlijk te zien bij woningbouwvereniging

Bij het indienen van een reparatieverzoek op de site van mijn woningbouwvereniging zag ik tot mijn schrik dat al mijn reparatieverzoeken en ook die van mijn medeflatbewoners van afgelopen jaar (!) openlijk te zien waren met naam en adres, ingediend verzoek, datum, afhandeling en opmerking van de wb erbij. ik heb hen hierover gemaild en gezegd dat ik e.e.a. een aantasting van de privacy vind. ik heb ze ook gewezen op de wet avg en wil dat mijn gegevens en informatie wordt afgeschermd.
het antwoord was: "de reden dat dit op deze manier is ingesteld is omdat de bewoners het dan kunnen zien als er een reparatieverzoek is ingediend voor een algemene ruimte. anders worden er mogelijk meerdere meldingen gemaakt over hetzelfde. wij zijn op de hoogte dat deze gegevens zichtbaar zijn, de ict afdeling is hiervan op de hoogte en gaat kijken of zij dit aan kunnen passen."
welke (officiele) stappen kan ik hierin ondernemen?